Claudia
Home.
Codarts.
Agenda.
Media.
Diverse.

Foto: Babette Tillekens, 3e jaar student fotoacademie Rotterdam

Welkom op de website van Claudia. Met deze website hopen we meer mensen enthousiast te krijgen voor ballet en  kunstrijden in Nederland.

Claudia heeft zich tot haar tiende jaar volledig toegelegd op het kunstrijden. Ze trainde ongeveer 20 uur per week. Dit resulteerde in 2010 in een plaats in het NTC van de KNSB, belofte status bij het NOC en een tweede plaats op het ONK tot 13 jaar.

Naast deze vele uren kunstrijden volgde ze 2 uur per week ballet lessen bij Anneke Ijpelaar Ballet in Dordrecht. Dit bleek meer en meer haar passie.

Ze besloot auditie te doen bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze startte in groep 8 van de basisschool voor jong talent. Dit was een behoorlijke stap, van topsport naar een ballet vakopleiding op het hoogste niveau. Ze heeft ook de brugklas in Den Haag afgerond. Hierna is ze naar Codarts in Rotterdam gegaan. Weer een ballet acedemie op hoog niveau maar met meer accent op moderne dans. Ze is ook hier dagelijks met het dans passie bezig. Daarnaast heeft ze weer voor een uur in de week het kunstrijden opgepakt, nu in een synchroon team. Waar dit allemaal toe zal leiden is de vraag maar iedereen die dit wil volgen kan dit doen via deze website. Wie contact wil (houden) met Claudia kan gebruikmaken van de chat pagina op deze website of mailen.

 

Mail@claudiavanderborg.com

 

Ook heeft Claudia een Hyves pagina en deze is te bereiken met onderstaande link.

 

http://www.claudiavanderborg.hyves.nl